Välkommen till PRO svarar!

Just nu granskar Aftonbladet PRO:s verksamhet och ekonomi. Vi har förståelse för att många som läser artiklarna reagerar och vill veta mer.

– Vi välkomnar granskningen och svarar alltid öppet och sakligt på frågor från media. Mycket av det tidningen skriver är känt sedan tidigare och sådant som vi redan arbetar med för att bland annat vända medlemsutvecklingen. Vi har också redogjort för detta förändringsarbete för Aftonbladet och på vår webbplats tidigare, säger PRO:s förbundssekreterare Johanna Hållén.

Vi läser och tar del av det ni skriver. Men på grund av hög belastning kan det tyvärr ta längre tid än vanligt att få personlig hjälp av PRO via telefon, e-post och svar i sociala medier. Vi hoppas på förståelse för detta.

På denna sida kommer vi att svara på de vanligaste frågorna med anledning av granskningen. Vi kommer att uppdatera med ny information löpande, bland annat utifrån de frågor som ni medlemmar ställer till oss.

Vi uppdaterar här löpande med frågor och svar på våra vanligaste frågor. Om din fråga inte finns med, kan du gå in på fliken kontakta oss!

3 reaktioner till “Välkommen till PRO svarar!

  1. Skulle vilja fråga en sak. Visste PRO om att man bara får räkna in fysiska medlemmar och inte medlemskap när man söker statligt bidrag?

    Gilla

    1. Efter att ha läst på vill jag hävda att det korta svaret är ”nej”. I stället stödde man sig på utslaget i en länsrätt där det lär ha framgått att den hittillsvarande tolkningen av medlemskap var korrekt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s